Instalatii

Instalatiile noastre

Instalatie de bioremediere

Instalatie De Bioremediere Bioremedierea este totalitatea acelor procese biochimice aerobe, prin care substanţele organice conţinute de materia prima se descompun parţial (produşii de descompunere sunt

Citeste mai mult..

Statie mobila de spalare

Statia mobila de spalare este destinata tratarii deseurilor de agregate minerale, zgura etc., pentru eliminarea substantelor contaminate. Principiul functionarii instalatiei este acela de a antrena din agregatele minerale substantele contaminate intr-un flux de solutii diluate cu continut de agenti de curatare, antispumare, corectie de pH si emulsionare.

Citeste mai mult..

Instalatia de desorbtie termica

Soluţia optimă aplicabilă în decontaminarea şi neutralizarea şlamurilor petroliere cu un conţinut ridicat de solide este cea a Desorbţiei Termice. Aplicarea acestui procedeu se realizează cu ajutorul instalaţiilor de desorbţie termică cu combustie directă tip Tarmac.

Citeste mai mult..

Instalatia mobila de spalare soluri contaminate

În această instalaţie se tratează deşeurile agregate minerale, zgură şi sol contaminat prin diverse metode fizico-chimice, a substanţelor contaminante din soluri (spălare, reglare pH, flotaţie, concentrare, separare, coagulare, floculare).
Sistemul de construcţie este modular- containerizat astfel încât întreaga instalaţie poate fi transportată de pe un amplasament pe altul.

Citeste mai mult..