Targ Ecomediu – Arad – 2013

Data: 16 – 18 octombrie 2013

Locatia: Centrul expozitional Expo Arad International – Arad

Prezentare eveniment:S.C. VIVANI SALUBRITATE S.A. este o companie autorizata pentru activitati de depozitare a deseurilor nepericuloase, depozitare temporara si finala, tratare si transport deseuri periculoase, este preocupata in aceeasi masura de cresterea continua a calitatii serviciilor prestate, a satisfactiei clientilor si a tuturor partilor interesate, cat si de imbunatatirea continua a eficacitatii Sistemului de Management Integrat al Deseurilor.

Grupul de firme VIVANI – lider de piata in ceea ce priveste managementul deseurilor, a participat in perioada 16 – 18 octombrie 2013, la cea de a XI-a editie a targului international de mediu, ECOMEDIU 2013, singurul eveniment de profil din vestul Romaniei, eveniment organizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Arad.

 

Printre participanti s-au numarat si: Agentia pentru Protectia Mediului Arad, Agentia pentru Protectia Mediului Timis, Asociatia Romana a Apei, Asociatia Romana de Salubritate, A.S.A. Servicii Ecologice S.R.L., Euriteh S.R.L., Europlast Romania S.R.L., Hyva Romania S.R.L., Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Garda Nationala de Mediu, Polaris M.Holding S.R.L.

In perioada 16 – 18 octombrie 2013 Aradul a fost punctul de intalnire al celor mai importanti lideri de piata si a expertilor in domeniul protectiei mediului inconjurator. Companii din Romania, Ungaria, Franta si Croatia s-au reunit intr-o expozitie cu standuri atractive in care au fost expuse produse si tehnologii dedicate unui mediu mai curat.

Un bogat program de conferinte internationale, sustinut de experti romani si internationali, asistati de translatori, au adus in atentia participantilor ultimele reglementari legislative, studii, precum si exemple de bune practici in urmatoarele domenii: protectia aerului, apei si a solului (16 octombrie), managementul deseurilor (17 octombrie) si biodiversitate (18 octombrie).

Pentru acest eveniment organizatorii au incheiat parteneriate cu mai multe organizatii precum: Consiliul Judetean Arad, Agentii de protectia Mediului, Cluster de energii regenerabile, Asociatia Romana de Salubritate, Cofindustria Romania, Camera de Comert Romano-Maghiara, Univ. Baia Mare, Institutul Centi Cluj, si altii.

Universitati din Timisoara si Arad au participat la acest targ atat cu stand, cat si cu profesori si studenti.

In cadrul conferintelor au avut loc si o serie de prezentari, ale expertilor din Romania, Italia, Germania (Bavaria), Ucraina; prezentari care au ridicat mult standardul ECOMEDIU.